Bermain Loteri Minnesota

Bermain Loteri Minnesota
Jika anda memerlukan pick-me-up yang baik, tiada apa yang dapat mengalahkan keseronokan mencakar tiket loteri Minnesota, terutamanya jika ia menjadi pemenang. Loteri negeri Minnesota mempunyai banyak tawaran dalam cara permainan menang segera dan juga permainan cabutan mingguan dan harian. Daripada Powerball hingga Hot Lotto dan Northstar Cash, anda tidak boleh salah dengan loteri Minnesota velumventures.com.
Jika anda suka keseronokan menonton lukisan televisyen dan anda suka memilih nombor loteri bertuah anda, maka Hot Lotto mungkin menjadi permainan untuk anda. Jackpot untuk permainan ini bermula pada satu juta dolar, dan hadiah wang digulung setiap kali tiada siapa yang memenangi cabutan. Permainan ini melibatkan pemilihan lima nombor antara satu hingga tiga puluh sembilan dan satu nombor tambahan yang dipanggil bola HOT. Nombor ini mesti jatuh antara satu dan sembilan belas. Permainan Hot Lotto dimainkan di antara beberapa negeri yang berbeza, termasuk Iowa, Montana, New Hampshire, North Dakota, West Virginia dan South Dakota selain di Minnesota. Peluang anda untuk memenangi sebarang hadiah dalam permainan loteri Minnesota ini adalah satu daripada enam belas. Walau bagaimanapun, jika anda hanya gembira dengan jackpot, kemungkinan anda akan menjadi lebih suram, iaitu satu daripada sebelas juta.
Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak loteri negeri Minnesota daripada yang dilihat. Selain daripada itu akan menjadi hadiah wang, majoriti hasil daripada loteri Minnesota pergi ke dana amanah alam sekitar negeri yang menyokong sumber negara, perjudian dan memancing serta isu alam sekitar yang lain. Ini menjadikan pembelian tiket loteri bernilai lebih daripada sekadar satu dolar, walaupun anda tidak pernah memenangi satu sen pun. Setiap kali anda membeli tiket loteri Minnesota, anda boleh yakin bahawa wang anda akan digunakan untuk tujuan yang baik, dan siapa tahu? Anda mungkin akan memenangi sesuatu selepas semua.
Walaupun loteri Minnesota menawarkan kemungkinan yang baik, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk bermain loteri negeri lain. Terdapat beberapa laman web terkenal yang menawarkan jualan tiket loteri dalam talian. Minnesota ialah salah satu daripada beberapa negeri Powerball yang telah memilih untuk menambah loteri Mega Millions yang popular pada barisan lottonya. Disebabkan oleh undang-undang dan peraturan persekutuan, loteri Minnesota tidak membenarkan pemain membeli tiket loteri dalam talian. Setelah peraturan persekutuan dijelaskan, ramai pakar loteri percaya ia hanya menunggu masa sebelum kebanyakan loteri negeri membenarkan pemain membeli tiket loteri dalam talian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *